Seychelles szigetek
Elhelyezkedése
A világ legnagyobb gránit szigetcsoportja és korallzátonya az Indiai-óceán közepén, Tanzániától keletre található.
 
Klíma
A több mint 100 szigetből álló Seychelles-szigetcsoport kellemes, trópusi éghajlatával, izgalmas, buja növényzetével és fehér homokos partjaival a mérsékelt égövben élők kedvelt üdülőparadicsoma. A színes, egzotikus szigetek nyugalma, csendes öblei tartós kikapcsolódást, kellemes időtöltést kínálnak a pihenni, feltöltődni vágyók számára. A korallgát a partok előtt itt megszakad, a víz főleg októbertől áprilisig nagy hullámokkal éri el a partot, így a vízi sportok kedvelőinek kedvez. Májustól szeptemberig ez a part is nyugodt, fürdőzésre alkalmas.

 
Mahe sziget
A Seychelle-szigetek közül a legnagyobb, 32 km hosszú és 8 km széles. Dús trópusi növényzet, és festői hegyek tarkítják felszínét. A főváros, Victoria egyben a világ legkisebb fővárosa, ahol a fő kikötő és repülőtér található. A sziget hetvenöt gyönyörű strandjával, lenyűgöző szépségével felejthetetlen élményt nyújt az oda látogatóknak. Északon Beau Vallon a legnagyobb és egyben messze a legnépszerűbb partszakasz. Finom homok, tiszta part, éttermek, bárok, szórakozási és sportolási lehetőségek széles választéka várja az ide látogatókat.
 
Belépés
Magyar állampolgár 30 napra vízummentesen, megfelelő anyagi fedezet, vissza- illetve továbbutazásra érvényes repülőjegy, szállásfoglalásról szóló igazolás felmutatásával utazhat be. Az egy hónapig érvényes látogatói engedélyt a repülőtéren állítja ki az illetékes hatóság, a vissza-, illetve továbbutazást igazoló repülőjegy függvényében (az engedély 3 hónapig meghosszabbítható).
 
FONTOS !
Helyszínen fizetendő illeték : kb 40 USD
 
Hotelek:
Berjaya Beau Vallon Bay Beach 3* - Mahe
Hotel Lazare Picault 3* - Mahe
Hotel Coral Strand 3* - Mahe
 
Kövessen minket Facebook oldalunkon is!